Start Midweek veelbelovend

AMERONGEN – In de nieuwe shirtjes gesponsord door de Opslagman.nl zijn de nieuwe

Midweek’ers afgelopen donderdag ook gestart aan hun korfbalseizoen. Een mix van oude en huidige leden moest de degens kruizen met het Midweekteam van Woudenberg.

Toch hoefde de spelers amper aan elkaar te wennen en leek het binnen enkele minuten al zeer soepel te verlopen. Woudenberg en Hemur Enge ging behoorlijk gelijk op, maar zeker halverwege de eerste helft kreeg Hemur Enge voldoende kansen om een gat te kunnen slaan met de bezoekers. Echter een doelpunt bleef uit en voor de rust wist juist Woudenberg een gat te slaan met dit nieuwe team.

Na de rust wist Hemur Enge dit gat niet te dichten. Woudenberg had meer geluk in de afronding en kon ook zeker als “fitter” worden bestempeld. Toch brachten de Amerongers het verschil nog even terug naar 3, maar deze opleving was van korte duur, hetgeen betekende dat de gasten met een 8-14 overwinning nar huis konden.

Toch een prachtig resultaat voor de nieuwe ploeg, want ook de spelers die vorige seizoen nog in Hemur Enge 1 speelde moesten erkennen dat zij het afgelopen weinig ploegen zijn tegengekomen dit zo goed speelde als de tegenstanders van deze week.

Volgende week reist Hemur Enge MW1 naar Driebergen, daar wacht Dalto MW1.