Midweek wint in Driebergen

Na een leuke eerste pot voor de Midweek mochten zij deze aantreden tegen het Midweekteam van Dalto. Vorige week liet Hemur Enge al zien dat er wel korfbal in de ploeg zit, maar moest toch haar meerdere herkennen in de bezoekers uit Woudenberg.

Deze week was het beeld anders: Hemur Enge was de bovenliggende partij in een spannende en pittige wedstrijd. Veel kansen bleven echter wel onbenut, waardoor de ruststand van 3-5 niet zo indrukwekkend is. De tweede helft leek in het begin geheel naar Hemur Enge te gaan. Echter de thuisploeg zetten nog een eindsprint in. Met nog 15 minuten te spelen had Hemur Enge nog een “riante” voorsprong van 6-9, maar 5 minuten later was de wedstrijd nog behoorlijk spannend geworden met een tussenstand van 8-9. Dalto gaf zich zeker niet gewonnen en Hemur Enge kon toch opgelucht adem halen toen de uitstekend leidende arbiter de wedstrijd beginnende met een eindstand van 9-10.

Een leuke pot korfbal voor de neutrale toeschouwer en ook een geslaagde avond voor de midweek’ers van Hemur Enge.