Hemur Enge bewijst zichzelf geen dienst

Geen data gevonden voor de in de shortcode opgegeven feedname (Standen HE2).

Berkel-Enschot –  In de laatste wedstrijd voor de overgang naar het zaalseizoen heeft de ploeg van Arjan de Wit zichzelf geen dienst bewezen. De ploeg ging onderuit in het zuiden van het land tegen OJC’98 1 met 20-14.

Okee het veld was slecht, het was ver rijden en de ploeg uit Berkel-Enschot speelde een beter spelletje dan de vorige tegenstander, maar geen van deze factoren was de grootste tegenstander van de Amerongse korfballers. Hemur Enge speelde vooral tegen zichzelf.

Hemur Enge kwam nog wel gemakkelijk op voorsprong en speelde aan het begin van de eerste helft ook nog verzorgd korfbal, maar toen OJC’98 meer druk gaf en Hemur Enge moeite kreeg in de afronding, kwam de ploeg in de problemen. Met een kleine achterstand in de rust kon coach de Wit allerminst tevreden zijn.

Na de rust bleef Hemur Enge problemen houden in de afronding en bleef overtredingen maken. Hierdoor werd de achterstand op OJC alleen meer groter. Ook de wissels konden het tij niet keren, van echt samenspel was immers al een tijdje geen sprake meer.

Met een 20-14 eindstand liet Hemur Enge het herfstkampioenschap uit haar handen glippen, nu delen de Amerongers deze titel met drie andere ploegen. Een naar einde van een mooi seizoen, maar hopelijk trekken de spelers van Hemur Enge 1 hier wel een wijze les uit: de ploeg kan winnen, maar dan wel als het als een collectief speelt.