Munt- en briefgeld

Wijziging contributie inning

We willen jullie graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke updates binnen onze vereniging.

Allereerst willen we jullie informeren over een nieuwe manier van contributie-inning. Vanaf heden maken we gebruik van Sportlink, een digitaal systeem voor de facturatie van de contributie. Dit betekent dat jullie voor jullie kind automatisch een digitale factuur zullen ontvangen. Hierdoor hopen we het proces van contributiebetaling efficiënter en gemakkelijker te maken voor zowel de leden als de vereniging. Sportlink gebruiken wij al een lange periode, het wordt het KNKV gebruikt voor de ledenadministratie en communicatie richting bond over de competitie.. Als de adressering van de factuur niet klopt of wellicht ontvang je helemaal geen factuur (check eerst het spamfilter), dan vragen jullie zo snel mogelijk contact op te nemen met onze kersverse penningmeester.

Daarnaast willen we jullie graag voorstellen aan onze nieuwe penningmeester, René van den Hengel. René is de vader van Maarten van den Hengel, een van onze korfballeden. Hij heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen om het financiële beheer van de vereniging te verzorgen. Voor vragen, opmerkingen of betalingen kunnen jullie René bereiken via penningmeester@hemurenge.nl. We zijn dankbaar voor zijn toewijding aan de vereniging en hebben er alle vertrouwen in dat hij deze rol met succes zal vervullen.

Tot slot willen we jullie op de hoogte stellen van een probleem met betrekking tot de contributiebetaling van klein aantal leden. We willen benadrukken dat dit probleem niet bij de leden zelf ligt, maar een intern administratief probleem is. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen en zullen in contact treden met de betreffende leden om dit recht te zetten. We vragen om jullie geduld en begrip terwijl we deze kwestie aanpakken.

Bedankt voor jullie aandacht en medewerking. Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via penningmeester@hemurenge.nl Samen zorgen we voor een succesvolle en plezierige korfbalervaring voor al onze leden.

Met sportieve groet,

Jeroen Bode
Voorzitter Hemur Enge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.