Programma 20 januari

Aanstaande zaterdag staat er een kort programma op de rol. Slechts drie teams komen in actie, maar wel allemaal in eigen huis! De Allemanswaard vormt het decor voor de wedstrijden van de A1, B1 en de D1.

De A1 heeft afgelopen weekend een zware nederlaag geleden in Oss tegen DOT, en de laatste weken heeft dit team weinig overwinningen behaald. Het lijkt erop dat er enkele wijzigingen hebben plaatsgevonden. Helaas draait ons A-team ook niet al te best; hoewel het spel regelmatig goed is, moet het team vaak erkennen dat de tegenstander sterker is. Het is tijd om hier zaterdag verandering in te brengen.

Ook de B1 staat een pittige uitdaging te wachten, want Animo staat stevig bovenaan. Hemur Enge B1 bevindt zich op de derde plek, maar leed een zware nederlaag in de vorige ontmoeting. Het wordt een uitdaging voor de coaches om het team scherp te houden en fel te laten strijden voor de overwinning.

De D1 opent de middag in de Allemanswaard en ontvangt een middenmoter. Helaas heeft ons D1-team nog geen punten weten te pakken, maar het team leert veel en hopelijk kunnen zij zaterdag voor een verrassing zorgen.

Een dag vol korfbalplezier wacht Hemur Enge. Succes aan alle teams en geniet van de wedstrijden!

AanvangThuisUitScheidsrechterZaalwacht
16:15Hemur Enge A1DOT (O) A1RenéFam. van Ginkel
15:00Hemur Enge B1Animo B1RenéFam. de Greef
14:00Hemur Enge D1Telstar D3JoppeFam. Cornelisse