Midweek voelt nattigheid

Het kwam met bakken uit de hemel, maar dat weerhield de midweekse teams van Hemur Enge en Woudenberg het er van om de degens te kruizen op de Burgwal. Het weerhield ook Koen niet op zijn rentree te maken binnen te lijnen (top!!).

Hoewel condities zwaar te noemen waren probeerde beide teams er toch nog wat van te maken. Hemur Enge was wat trefzekerder, maar het hield niet over…met een voorsprong van 4-1 werd de droge kleedkamer opgezocht.

Na de rust pakte Woudenberg het initiatief en de voorsprong van de door Opslagman.nl gesponsorde korfballers verdampte al snel, wat enigszins ironisch is gezien het weerbeeld. Woudenberg bracht de stand naar 5-6, Hemur Enge leek in de laatste minuten van de wedstrijd toch nog stand gelijk te trekken, maar wist de kansen niet te verzilveren.

Volgende reizen we af naar Woudenberg…en hopen we op beter weer.