Hemur Enge wint overtuigend van Animo

Op zaterdag 9 maart stond de wedstrijd tussen Hemur Enge 1 en Animo 6 op het programma. Na een kansloze nederlaag in de thuiswedstrijd was Hemur Enge vastberaden om ditmaal de overwinning te claimen en recht te zetten wat eerder fout was gegaan. De strijd speelde zich af op het veld van Animo in Geldermalsen, waar beide teams elkaar troffen voor een pittige confrontatie.

Vanaf het eerste fluitsignaal leek Hemur Enge vastberaden om de touwtjes in handen te nemen. Ondanks de soms wat oncharmante tactieken van Animo, die vooral gericht leken op het forceren van strafworpen, wist Hemur Enge stand te houden en hun spel te spelen.

De wedstrijd verliep intensief, met veel doelpunten aan beide zijden. Hemur Enge wist echter de overhand te behouden gedurende het grootste deel van de wedstrijd. Het team van Hemur Enge liet zien over veerkracht en vastberadenheid te beschikken, waarbij verschillende spelers zich lieten gelden. Lisanne, Erwin, Diane en Peter waren allen belangrijk met meerdere doelpunten op hun naam.

Met een ruststand van 6-10 in het voordeel van Hemur Enge, bleef het team gefocust om de voorsprong vast te houden in de tweede helft. Ondanks een opleving van Animo in het tweede deel van de wedstrijd, slaagde Hemur Enge erin om de overwinning veilig te stellen.

Na een intense strijd eindigde de wedstrijd in een verdiende overwinning voor Hemur Enge, met een eindstand van 15-18. Een resultaat dat recht deed aan de vastberadenheid en het harde werk van het team, dat deze keer de terechte winnaar was van deze spannende confrontatie.

Volgende week treft Hemur Enge de kampioen uit de poule: DKOD. De eerste ontmoeting eindigde in een gelijkspel tussen deze ploegen en vooral DKOD zal er op gebrand zijn om dit recht te zetten. Maar ook Hemur Enge had meer verwacht uit deze ontmoeting. Alle ingredi├źnten voor een mooie pot korfbal dus direct ook de laatste kans dit seizoen om Hemur Enge te zien spelen in de zaal.

Doelpunten: Diane 6, Lisanne 6, Erwin 4, Peter & Philip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.