Hemur Enge wint nipt van MIA

AMERSFOORT – Op zaterdag 10 februari vond in Amersfoort de return plaats tussen MIA 9 en Hemur Enge 1. Het was een herhaling van de vorige ontmoeting, waarin beide teams al in een goede sfeer tegen elkaar speelden. Ook ditmaal was de ambiance vriendelijk en gastvrij, met een vleugje competitieve geest binnen de lijnen.

De wedstrijd begon met MIA die de score opende met twee snelle doelpunten, maar Hemur Enge kwam al snel terug met een schot van Clarissa, gevolgd door een doelpunt uit een doorloopbal ook van Clarissa. De spanning bleef voelbaar toen Jeroen en Brian doelpunten toevoegden aan de score van Hemur Enge, terwijl MIA zich vastberaden toonde en niet achterbleef.

Na een reeks doelpunten van beide teams, waarbij de stand gelijk opging, ging Hemur Enge de rust in met een krappe voorsprong van 5-6. De tweede helft bracht meer opwinding met zich mee, aangezien MIA snel gelijk maakte, maar Hemur Enge opnieuw de leiding nam met een strafworp van Lisanne, gevolgd door enkele cruciale doelpunten van Erwin en Jeroen.

Ondanks de vastberadenheid van MIA om terug te vechten, hield Hemur Enge stand. Uiteindelijk resulteerde een laatste doelpunt van Sofie in een eindstand van 12-10 in het voordeel van Hemur Enge.

Met deze overwinning gaat Hemur Enge met een positieve noot de komende weken van rust in. De volgende uitdaging staat gepland voor zaterdag 2 maart, waar ze vastberaden zullen zijn om hun winnende momentum voort te zetten.

Doelpunten: Lisanne 3, Clarissa 2, Erwin 2, Jeroen 2, Brian 1, Peter 1, Sofie 1