Hemur Enge F1 – Tiel’72 F1

Vandaag speelde we de eerste wedstrijd op het veld in de eerste klasse. We zijn hoog ingedeeld, maar we willen graag laten zien wat we kunnen! Op het veld zijn de F-jes opnieuw ingedeeld. Omdat er veel nieuwe kinderen in de zaal bij zijn gekomen hebben we nu een F1 en F2 zodat iedereen kan spelen. In de F1 zitten: Joppe, Jochem Kyano, Julia en Ilse. Omdat Ilse nog geblesseerd is, mocht Meike vandaag reserve staan. Het was even wennen in deze nieuwe samenstelling. Het begon wel goed, maar moeizaam. De tweede 10 minuten ging het al stukken beter en we stonden met de rust 7-3 voor. Kyano komt van de E2 en moest wennen aan de lagere korf. In de tweede helft scoorde hij lekker mee. Julia nam de meeste scores in de eerste helft voor haar rekening en Joppe en Jochem begonnen ook de tweede helft met scoren. Meike deed de laatste 10 minuten mee voor Julia. Uiteindelijk wonnen we met 16-4. Dank aan Hella voor het goed fluiten van de wedstrijd! Iedereen was dik tevreden en we hopen de volgende wedstrijden weer zo goed samen te gaan spelen!! Trots op de F1!!