C2 wint return

Zaterdag stond de return tegen SKF op het programma. Vorige week hadden we helaas net verloren. Daarom waren we helemaal gebrand om deze keer wel te winnen. Lilian kon ook weer meedoen. Alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd. We begonnen goed en al snel kwamen we met 1-0 voor door een mooie doorloopbal van Femke. SKF scoorde ook en bracht de stand op 1-1. Niet snel daarna brak Kyra twee keer door en was de stand 3-1. Aan beide kant werd nog een keer gescoord en zo gingen we rusten met een 4-2 voorsprong.

Na rust was de C2 even aan het slapen en werd de stand door SKF gelijk getrokken. Met nog een minuut op de klok moest Hemur Enge er alles aan doen om de winst te pakken. Sharissa stond goed in de aangaf en gaf de bal mooi mee aan Sjoerd die de stand op 5-4 zette. De taak aan de verdediging om de boel dicht te houden. Dit lukte en zo werd en nu gewonnen van SKF.

Nog twee wedstrijden te gaan. Kijken wat de C2 nog voor elkaar kan krijgen.