Antilopen E6 – Hemur Enge E3

Vanmorgen vertrokken we vroeg naar Leusden. Omdat de vaste coaches moesten spelen in de A rond dezelfde tijd coachte ik de wedstrijd. De vader van Levi moest rijden, maar Levi was ‘s nachts ziek geworden. Lotte deed de wedstrijd ook niet mee, dus hebben we Ilse uit haar bed getrommeld en die ging mee naar Leusden. Antilopen gaat nog vol voor het kampioenschap en wij staan laatste in deze poule. We begonnen de wedstrijd niet zo goed. Na 10 minuten stonden we met 0-2 achter. We moesten elkaar even weten te vinden. Het 2e deel ging al een stuk beter. We kwamen via een doorloopbal van Ilse op 1-2. Deze bal was prachtig aangegeven door Niels! Niels stond samen met Joes als een dijk te verdedigen. De meiden ook! Luna en Suus hadden de dames goed onder controle en probeerde waar ze konden de bal af te pakken van de tegenstander. De 2de helft werd een duw en trek wedstrijd. Joes werd zo door de tegenstander omver gelopen. Ilse had de nagels van haar tegenstander op haar arm staan. Maar we bleven er voor gaan. Ilse scoorde haar 2de doorloopbal, deze werd prachtig aangegeven door Joes! 2-2. In de laatste 10 minuten kreeg Joes nog 2 prachtige kansen, maar helaas gingen de doorloopballen er net niet in. De tegenstanders baalde als een stekker, wij waren mega trots op ons zelf! Ik ben trots op het team en de getoonde vechtlust! Super!