Programma 2 maart

Aanstaande zaterdag hebben we weer een volledige programma in eigen huis! Super fijn om weer met z’n allen in de Allemanswaard te vinden te zijn.

Het zaalseizoen nadert al zijn einde met nog drie speelrondes in het verschiet. Twee daarvan worden volledig afgewikkeld in Amerongen, zo ook aanstaande zaterdag. We mogen natuurlijk niet vergeten dat al deze wedstrijd geleid worden door onze fantastische vrijwilligers die als scheidsrechters binnen de lijnen staan, hiervoor dank namens alle spelers en coaches.

De korfbaldag wordt afgetrapt door de E1 en de Kangoeroe Klup en eindigt met het eerste team van Hemur Enge. Ons 1e treft het jonge team van Wageningen. In Wageningen heeft de Amerongse formatie daar een leuke en sportieve ploeg mogen ontmoeten en hopen ditmaal weer op een leuke wedstrijd in Amerongen. Hemur Enge maakt het zichzelf bij de eerste ontmoeting wel lastig door te weinig zelf doelpunten te maken. Hier hopen de “gele” aan gewerkt te hebben en zaterdag het publiek te kunnen trakteren op een leuke wedstrijd. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal er worden stilgestaan bij het overleiden van ons ere-lid Henk Peeneman.

Een dag vol korfbalplezier wacht Hemur Enge. Succes aan alle teams en geniet van de wedstrijden!

AanvangThuisUitScheidsrechterZaalwacht
14:15Hemur Enge 1Wageningen 8Jeroen
13:00Hemur Enge A1Oost-Arnhem A2PeterFam. Kroeze (M)
12:00Hemur Enge B1Synergo B2JeroenFam. Noorlander
11:00Hemur Enge C1Wageningen C5JoesFam. Mauritz
10:00Hemur Enge D1Sparta (N)/Djops D2IlseFam. Joggers
09:00Hemur Enge E1Reehorst ’45 E3NikkiFam. Joggers
09:00Hemur EngeKangoeroe Klup