Het seizoen gaat eindelijk van start!

Zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de competitie gaat van start. De spanning stijgt en de teams zijn klaar om hun talenten op het veld te laten zien. Er is de laatste weken al vol op getraind, zelfs een complete seniorenploeg van bijna 20 spelers was de laatste weken op de Burgwal de vinden. Aan de voorbereiding kan het dus niet liggen!

De B1 en D1 moeten nog even wachten, maar de A1, C1 en de E1 komen zaterdag in actie! We roepen alle supporters op om aanwezig te zijn en de teams aan te moedigen. Hieronder vind je de details van de wedstrijden:

Wageningen A2 vs. Hemur Enge A1 om 11:15 uur
Onze A1-spelers staan klaar om het op te nemen tegen Wageningen A2. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden waarin onze A1 hun vaardigheden en teamwork zullen tonen. Kom naar de wedstrijd en moedig ze aan!

Victum C3 vs. Hemur Enge C1 om 11:05 uur
Onze C1-ploeg gaat de strijd aan tegen Victum C3. Voor een aantal C’tjes is het een hele omschakeling: voor het eerste op een hoge paal én een grote bal. Helaas is de trainer er niet bij, maar gelegenheids-coach Brian gaat er samen met zijn ploeg vol voor!

ODIK E5 vs. Hemur Enge E1 om 09:00 uur
De E1 heeft een vroege wedstrijd tegen ODIK E5. Onze jonge spelers en speelsters zullen alles geven om een goede start van het seizoen te maken. Kom vroeg uit de veren en steun ze tijdens deze wedstrijd!

We hopen jullie allemaal te zien op de tribune om onze spelers en speelsters aan te moedigen op deze belangrijke dag van de competitie! Tot zaterdag!