De laatste zaalwedstrijden!

Zaterdag komt het zaalseizoen voor Hemur Enge toch echt ten einde. Met nog een drietal wedstrijden in de Allemanswaard verruilen de Amerongse korfballers de zaal bijna voor het veld. Maar aanstaande zaterdag nog volop feest in de sporthal.

Om 10.00 uur ontvangt de D1 hun tegenstander, de korfballertjes van DOT komen helemaal uit Oss om deze wedstrijd te spelen. In januari won Hemur Enge nipt met 3-4, dus ook deze ontmoeting kan best weleens spannend worden! Dan is het tijd voor de B2! De B2 krijgt VIKO B1 uit Vianen, ook dit was een pittig potje bij de uit-wedstrijd, maar Hemur Enge was wel de betere partij. Zaak dus om ook ditmaal scherp te blijven en deze punten in eigen huis te houden.

Om 12.00 uur sluit de B1 het zaalseizoen voor Hemur Enge af met een wedstrijd tegen de B1 van Olympus ’58. Deze tegenstander wist dit zaalseizoen maar 1 keer te winnen, maar laat dit nou net van onze B1 zijn. Volgens de trainers hadden de B’tjes een complete off-day en een week later won de B1 dan wel van de koploper. Tijd dus om ditmaal wel de winnen!

UPDATE: Helaas heeft Olympus ’58 B1 de wedstrijd van aanstaande zaterdag afgezegd.

We hebben dus een paar mooie wedstrijden op het programma staan! Kom jij ook kijken?

AanvangThuisUitScheidsrechterUit
10.00 uurHemur Enge D1DOT (O) D2TeunFam. Frinks
11.00 uurHemur Enge B2VIKO B1HellaFam. de Greef
12.00 uurHemur Enge B1Olympus ’58 B1HellaFam. van Ginkel

Vragen over de zaalwachtdiensten? Klik hier