D1 sluit het veldseizoen af

De spanning stijgt in de aanloop naar de laatste veldwedstrijd van Hemur Enge D1, die aanstaande zaterdag om 11.30 uur in Amersfoort tegen MIA D3 zal plaatsvinden. Met het veldseizoen op zijn einde zal Hemur Enge D1 binnenkort de zaal betreden, maar niet voordat ze er alles aan hebben gedaan om hun laatste veldwedstrijd tot een succes te maken.

Ondanks de uitdagende reeks van wedstrijden die de D1 van Hemur Enge heeft doorstaan, is er een duidelijke stijgende lijn zichtbaar in hun prestaties. Trainer Gert blijft vastberaden en heeft het volste vertrouwen in zijn team voor de komende confrontatie. “We hebben hard gewerkt aan ons samenspel en de afronding van onze schoten, en ik geloof dat we dit kunnen laten zien in onze laatste veldwedstrijd. De steun van onze cluppie is essentieel om ons de broodnodige motivatie te geven,” benadrukte hij tijdens een recente trainingssessie.

Het belooft een enerverende zaterdagochtend te worden, met alle ingrediënten voor een opwindende wedstrijd. Kom en moedig Hemur Enge D1 aan in hun laatste veldoptreden voordat ze de zaal betreden en laat zien dat hun inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Mis het niet!