Hemur Enge E1 met een goed gevoel de vakantie in

Er waren afgelopen zaterdag niet veel korfbalwedstrijden in de Allemanswaard, maar toch zat de tribune aardig vol, want er waren veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar de E1 komen kijken. Zaterdag speelde Hemur Enge E1 een boeiende korfbalwedstrijd tegen Tiel’72 E2. Het thuispubliek zag hoe het jeugdige team van Hemur Enge op mooie wijze de overwinning binnenhaalde, met een eindstand van 7-4.

Het eerste fluitsignaal van de prima leidende schriedsrechter klonk en Hemur Enge toonde vanaf het begin vastberadenheid en heel veel spelplezier. De E1 pakte al snel de leiding en wist met gevarieerd spel de verdediging van Tiel’72 te ontregelen. Na een leuke eerste helft stond Hemur Enge met een verdiende voorsprong van 3-1 op het scorebord.

De rust bracht even ademruimte, waarin de coaches hun team motiveerden om de voorsprong vast te houden en er werd volop gewisseld. Hemur Enge E1 kwam met hernieuwde energie het veld op en slaagde erin om hun voorsprong gestaag te vergroten. De spelers toonden teamwork, steeds meer nauwkeurige passes en goede schoten, waardoor de teller opliep tot een eindstand van 7-4 in het voordeel van Hemur Enge.

Het publiek genoot van het enthousiasme en de ontwikkeling die het jonge team doorgemaakt heeft. De overwinning bevestigt de groeiende kracht van Hemur Enge E1, dat nu in elke wedstrijd strijdt om de winst.

Met de kerstvakantie voor de deur kunnen de spelers van Hemur Enge trots terugkijken op een succesvolle eerste helft van het seizoen. Het team zal de komende weken genieten van welverdiende rust en zich opladen voor de uitdaging die hen te wachten staat in het nieuwe jaar. Op zaterdag 13 januari keren ze terug naar het veld voor een spannende confrontatie met de koploper SKF. Het belooft een boeiende start van het nieuwe jaar te worden voor Hemur Enge E1.