Woudenberg E2 – Hemur Enge E1

Afgelopen zaterdag speelde we tegen Woudenberg E2. In de zaal spelen we eerste klasse, dus het was even afwachten waar we zouden staan. We hadden tot nu 2 wedstrijden dik gewonnen en 2 verloren, waarbij Midlandia E1 er echt uitsprong. Daar speelden 5 meiden die er alles in schoten.

Zaterdag moesten we dus tegen Woudenberg, een pittige tegenstander. Bij het inschieten zagen we al dat ze allemaal een stuk groter waren dan wij. Dus Brian (onze scheidsrechter) checkte even of het allemaal wel E-spelers waren. En dat klopte..

We begonnen de wedstrijd goed. In de rust stonden we ook 10-8 voor! Maar de tegenstander scoorde ook erg makkelijk, dus de wedstrijd hadden we nog lang niet gewonnen. Begin 2e helft kreeg Joppe een vinger van de tegenstander in zijn oog, waardoor hij de laatste 10 minuten niet meer mee kon doen. Verdedigend lieten we steken vallen en de ballen gingen er niet meer zo makkelijk in als in de eerste helft. Woudenberg scoorde gewoon lekker door. Hierdoor verloren we de wedstrijd met 18-13. Erg jammer, omdat we wel gelijkwaardig waren, zeker voor de rust. Het was een leuke doelpuntrijke wedstrijd!

Nu gaan we lekker genieten van de vakantie! Simone en ik wensen jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie toe!

Scores:
Julia: 6x
Ilse: 3x
Jochem: 3x
Rick: 1x

Groetjes,

Diane

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *