Winst voor HE D1

Afgelopen zaterdag speelde HE een uitwedstrijd tegen Arena. Ondanks dat een aantal spelers een week op kamp waren geweest, begon HE goed aan de wedstrijd en kreeg volop kansen. Door een doorloopbal van Marit kwam HE op voorsprong. HE bleef goed en geconcentreerd spelen en het was Alwin die van afstand wist te scoren. Op slag van rust scoorde Arena en zo ging HE met een kleine voorsprong 1-2 rusten.

Na rust wist Arena nog een keer te scoren en stond het tegen de verhouding in gelijk 2-2. HE kreeg ook de 2e helft genoeg kansen om te scoren. Het was Kyra die met een doorloopbal HE weer op voorsprong bracht, maar Arena gaf zich niet zomaar gewonnen en wist van afstand te scoren en zo stond het weer gelijk 3-3.

Tot het eindsignaal bleef het spannend en het was Kyra die kort voor tijd van afstand de korf wist te vinden. HE gaf nu de voorsprong niet meer uit handen en zo wist HE ook zijn 3e wedstrijd met 3-4 winnend af te sluiten.

Door de overwinning is HE nog ongeslagen. Een hele goede prestatie van het team. Volgende week is HE vrij en de week daarop spelen ze thuis tegen SKF.

Groetjes

Job Overeem

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *