We zoeken een secretaris!

Hemur Enge is op zoek naar een nieuwe secretaris! Secretaris? Wat moet je dan doen?

De secretaris van KV Hemur Enge is lid van het dagelijks bestuur van de vereniging (samen met de voorzitter en penningmeester). Voor de KNKV is de secretaris veelal, samen met de voorzitter, het eerste aanspreekpunt.

Beheer mailbox hemurenge.amerongen@knkv.nl
Alle inkomende en uitgaande mails van de KNKV doorsturen en/of beantwoorden. Per week komen zo’n 1-2 mailberichten binnen waarvoor actie nodig is.

Post
Sporadisch komt nog fysieke post binnen voor de vereniging, denk aan magazines of posters voor in de kantine. De secretaris verzorgt uitgaande fysieke post, denk aan kaarten bij bepaalde omstandigheden van leden.

Teamopgave
3x per jaar wordt de opgave van teams (digitaal) voor de KNKV opgesteld. De teamindeling wordt door de (Jeugd) Technische Commissie aan de secretaris doorgegeven, die deze verwerkt in de daarvoor bestemde formulieren van de KNKV.

Wedstrijdprogramma
Een aantal weken na de teamopgave aan de KNKV, komt het concept programma beschikbaar in Sportlink. In Sportlink wordt door de secretaris het thuisprogramma voor resp. de Burgwal of de Allemanswaard ingepland (thuiswedstrijden worden op een specifiek tijdstip en veld gepland).
Voor de wedstrijden op de Burgwal wordt vooraf afgestemd met het wedstrijdsecretariaat van De Haaskamp ivm het gedeelde kunstgrasveld.

Ledenadministratie
In Sportlink worden mutaties in het ledenbestand (nieuwe leden, adreswijzigingen, uitschrijvingen) verwerkt. Per speler is een (pas)foto benodigd voor de digitale spelerspas. De secretaris ontvangt deze van de betreffende trainer, en voegt deze (éénmaal per seizoen) toe.
Daarnaast wordt dezelfde ledenadministratie (nog) in Antilopen bijgehouden, omdat vanuit dat programma het vervoer en kantine/zaaldiensten ingepland en verstuurd wordt.

Verslaglegging
De secretaris maakt het verslag van de bestuursvergaderingen en van de Algemene Ledenvergadering.

Grote Clubactie
Voor de Grote Clubactie is de secretaris degene die de lotenboekjes verspreid (via de trainers), en er voor zorgt dat de verkochte loten ingevoerd worden.

Jaarplanning
KV Hemur Enge heeft een jaarplanning, die door de secretaris actueel wordt gehouden en bij iedere vergadering wordt gemonitord op komende acties.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Miranda op m.maarssen@hemurenge.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *