Wauw! Winst voor de Midweek

Na een seizoen wat gekenmerkt werd door verlies heeft de Midweek afgelopen week eindelijk gewonnen!

Door de kapotte verlichting op Burgwal kon de Midweek helaas niet terecht op het eigen veld, maar gelukkig waren we welkom op het mooie complex van Dalto. Ook dit voelt een beetje als een thuiswedstrijd: we krijgen van dezelfde afzender de OZB aanslag en ook daar wordt in het geel-zwart gespeeld.

Alle ingredi├źnten voor een mooie pot korfbal tegen fanatieke tegenstanders. En dat was het ook! Hemur Enge en Dalto hielden elkaar bijna de hele wedstrijd in evenwicht, hoewel de thuisspelende ploeg op vreemd terrein (Hemur Enge) kon steeds kon rekenen op een kleine voorsprong.

Tijdens de (hete) thee werd al de conclusie getrokken dat we deze wedstrijd zeker niet mochten verliezen, zeker niet omdat een aantal speler toen was doorkregen dat we juist voor stonden (ja we waren de thuisploeg).

De tweede helft gaf bijna hetzelfde speelbeeld als de eerste, waarbij Hemur Enge er met de winst vandoor ging! Met een 11-9 overwinning waren de Midweekse korfballertjes meer dan tevreden, hoewel de wedstrijd tegen Koveni misschien een beter was, had deze pot een betere afloop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *