Vier sportverenigingen Burgwal en Shell Volvo Reede lanceren spaaractie

Alle sportverenigingen op Sportpark de Burgwal en Shell Volvo Reede uit Amerongen slaan de handen ineen voor een unieke spaaractie. DVSA, De Haaskamp, Hemur Enge en de ATV gaan onder alle leden spaarkaarten verspreiden om te sparen voor een gratis premium wasbeurt t.w.v. € 13,95. Afgelopen week kwamen de voorzitters van de vier verenigingen en Hans Zumbrink tot een definitieve samenwerking, zoals te zien is op de foto.

vlnr-jeroen-bode-hemur-enge-nic-meijer-atv-hans-zumbrink-shell-volvo-reede-eelco-van-doornspeek-dvsa-en-henk-honders-de-haaskamp

Van links naar rechts: Jeroen Bode (Hemur Enge), Nic Meijer (ATV), Hans Zumbrink (Shell Volvo Reede), Eelco van Doornspeek (DVSA) en Henk Honders (De Haaskamp)

Win-win situatie

Shell Volvo Reede is al enige jaren sponsor van de ATV middels onder andere baansponsoring en sponsoring van het jaarlijkse Open Toernooi. Verder is Volvo Reede geïnteresseerd in het opzetten van gezamenlijke acties. Nic Meijer, voorzitter van de ATV, ging hierover in gesprek met Hans Zumbrink van Volvo Reede: “Samen met Hans zijn we op het idee gekomen om een actie op te zetten voor alle clubs van ons sportpark, met als doel het creëren van een win-win situatie voor Reede en voor de diverse clubs. Met deze nieuwe actie verwachten we dit te realiseren. Ik ben in gesprek gegaan met de voorzitters van Hemur Enge, DVSA en de Haaskamp. Alle clubs waren heel enthousiast. Het premium wasprogramma heeft een flinke waarde, dat is aansprekend. We verwachten zo’n 700 spaarkaarten te gaan verspreiden onder alle leden uit Amerongen en Elst van de diverse clubs, een mooi aantal.”

Steuntje in de rug

Hans Zumbrink van Shell Volvo Reede vult Nic aan: “wij zijn bijzonder trots op deze actie en de samenwerking met vier Amerongse sportverenigingen. We hebben bewust gekozen voor een actie met het meest uitgebreide wasprogramma, we merken dat mensen het leuk vinden om hiervoor te sparen vanuit eerdere en lopende acties. We hopen dat we veel spaarkaarten mogen stempelen van de leden van DVSA, de ATV, Hemur Enge en de Haaskamp”, zo besluit Hans lachend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *