Uitnodiging ouderavond

Vrijdag 3 november 2017
Kantine de Fluit

Beste ouders en verzorgers van de jeugdleden van Hemur Enge,

Ook dit korfbaljaar is uw kind lid van onze mooie korfbalvereniging. Als vereniging willen wij u beter leren kennen én wij willen graag dat u Hemur Enge beter leert kennen. Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen is er een landelijke tendens ontstaan waarin de interesse voor sportverenigingen en het daarbij horende verenigingsleven dalend is. Ook Hemur Enge heeft hier last van en als bestuur zijnde zijn wij op zoek naar oplossingen.

Dit kunnen we uiteraard niet alleen, maar gelukkig hebben onze jeugdleden enthousiaste ouders welke ons hierbij zeker kunnen helpen. Graag willen we er samen voor zorgen dat onze kinderen kunnen blijven korfballen in Amerongen. Daarom willen u graag uitnodigen voor een gezellige en leerzame avond om met elkaar het gesprek aan te gaan.

De ouderavond heeft de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn de uitdagingen van de vereniging?;
  • Wat kunt u verwachten van Hemur Enge?;
  • Wat kan Hemur Enge verwachten van de u?;
  • Hoe gaan we de uitdagingen aan?

U wordt van harte uitgenodigd voor deze ouderavond, op vrijdag 3 november 2017. De ouderavond begint om 19.30 en eindigt om 21.30 uur. Locatie: kantine de Fluit.

Wij gaan er uiteraard vanuit dat u allen aanwezig bent. Bent u echter verhinderd, dan kunt u zich afmelden via dit e-mail adres: j.bode@hemurenge.nl.

Wij hopen u allen te begroeten op 3 november!

Met sportieve groet,

Jeroen Bode, Janet van der Berg, Wim Henzen, Richard Ruitenberg, René Nell en Kim van Lienden