Twee “herpakt” zich

Voor het tweede leek het afgelopen zaterdag gelijk mis te gaan, compleet met nieuwe vakken kwam het tweede al snel met 4-0 achter. Het spel van Hemur Enge was wel veel beter dan dat van het tweede team van Kesteren, maar het spel werd niet beloont met doelpunten.

Eline zorgde gelukkig voor het eerste doelpunt aan de Amerongse kant, waarna eindelijk meer ballen hun doel troffen. Maar met een 5-3 ruststand was Hemur Enge zeker niet tevreden. Tijdens de thee werd de nadruk gelegd op de afronding, want het getoonde spel was helemaal nog niet zo slecht. Het tweede had wel problemen met de “hangende” verdediging uit Kesteren, maar een betere afronding kon hier snel een einde aan maken.

Hemur Enge begon ook sterk aan de twee helft en kwam zelf op een 5-8 voorsprong via een afstandschot van Tim. Het tweede hield deze voorsprong niet vast en liet Kesteren 2 weer terug komen in de wedstrijd. Bang om doelpunten weg te geven concentreerde het tweede zich volledig om hun tegenstander, maar lieten daarbij de rebound compleet lopen. Hierdoor bleef Kesteren lang in de aanval en beloonde zichzelf met doelpunten.

Bij het laatste fluitsignaal door de prima leidende arbiter stond er dan een 9-9 gelijkspel op het scorebord. Gezien de 4-0 achterstand zou dit een aardige uitslag zijn, maar doordat het tweede ook met 5-8 voor had gestaan voelde zich toch een beetje als een verlies.

Volgende week ontvangt het tweede Keizer Karel 3. Deze ploeg heeft twee punten uit drie wedstrijd verzameld, maar mag zeker worden gezien als een zware tegenstander. De wedstrijd start om 14:00 uur op de Burgwal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *