Synergo E2 – Hemur Enge E1

Zaterdag vertrokken we in alle vroegte om 08:00 uur naar Utrecht. Om 09:00 uur moesten we spelen. Toen we aankwamen rond 08:40 uur was de sporthal dicht. Die bleef dicht tot de beheerder om 09:00 uur aankwam fietsen.. 20 minuten in de kou gewacht.. brrrr.. Onze sponsor: Edwin Putman van Opslagman kwam ook naar onze wedstrijd kijken, dit omdat hij in Utrecht woont, dus voor hem een thuiswedstrijd.

Vorige week hebben we knap van Mia gewonnen, om te stijgen op de ranglijst moesten we vandaag winnen van Synergo. De vorige wedstrijd hadden we ook van ze gewonnen. De wedstrijd begonnen we erg slecht.. We stonden in no time met 3-0 achter.. Gelukkig lieten we ons koppie niet hangen en gingen we door met aanvallen.. Langzaam liepen we in.. Veel ballen gingen er net niet in, dat was jammer. De wedstrijd bleef daardoor onnodig spannend.
Gelukkig wisten we de overwinning naar ons toe te trekken en hebben we gewonnen met 8-11! Op de ranglijst zijn we gestegen naar de 3e plek, wat erg knap is!

Het positieve was ook dat iedereen gescoord heeft, net als vorige week. De scores waren: Julia: 3x, Ilse: 3x, Joppe: 3x, Jochem: 1x en Rick: 1x

Zaterdag moeten we tegen de nummer laatst uit onze poule.. We gaan ons best doen om een mooie score neer te zetten!!

Groetjes van de trotse trainers: Simone en Diane

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree