Stem op Hemur Enge tijdens de Rabo Clubkas campagne!

Het is zover; de stemperiode van de Rabo Clubkas Campagne is van start gegaan. Tot en met 11 oktober verdelen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug €150.000 onder alle deelnemende verenigingen door te stemmen. Vanochtend hebben alle Rabobank leden hun persoonlijke stemcode ontvangen per email. De Rabobank ziet dat er al volop gestemd wordt!

Waar gaat het over?
Rabobank is een campagne gestart waarbij verenigingen in de regio Utrechtse Heuvelrug een sponsorbedrag kunnen ontvangen.

Dit jaar is er een totaal bedrag van € 150.000,- te verdelen.

Naar schatting kan iedere stem € 10,- voor onze vereniging opleveren, geld dat we goed kunnen gebruiken.

Wanneer kun je meestemmen?
Alleen klanten van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen deelnemen. Via internet bankieren moet u eerst lid worden van “Rabobank Rijn en Heuvelrug”. Als klant van Rabobank ben je dus niet automatisch lid. Voorwaarden van dit lidmaatschap zijn te vinden op  www.rabo-clubsupport.nl Alle natuurlijke personen die op 25 september Rabo lid zijn mogen stemmen.

Hoe werkt het stemmen?
Leden ontvangen van Rabo een digitale stemkaart en kunnen maximaal 5 stemmen uitbrengen In de periode van 27 september tot en met 11 oktober kunnen de stemmen uitgebracht worden Van de 5 stemmen mogen er maximaal 2 aan één vereniging gegeven worden

Dus geef minimaal 2 van uw stemmen aan Hemur Enge! En geef je andere stemmen aan de andere Amerongse verenigingen zoals DVSA, Haaskamp of ATV

Wat vragen we aan u?

Stem tussen 27 september en 11 oktober, en breng minimaal 2 stemmen uit op Hemur Enge

Vraag ook familie en vrienden of zij bankieren bij Rabo en hun stem uit te brengen op onze vereniging.

Hoe meer mensen er stemmen op Hemur Enge hoe beter, we kunnen het geld goed gebruiken!

Hebt je vragen:
Kijk op  www.rabo-clubsupport.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *