Start 2017 Hemur Enge 1 uitstekend

Culemborg – Terwijl de ontmoeting op het veld nog in een grote teleurstelling eindigde voor Hemur Enge. Wisten de korfballers onder leiding van Arjan de Wit ditmaal de zaken weer recht te zetten en wonnen zij zeer overtuigend van SGV 1 met 7-17.

Het openingsdoelpunt was nog voor de Culemborgers, maar al snel werd duidelijk dat Hemur Enge ditmaal te sterk was. SGV leek er niet echt geloof in te hebben, maar de doelpunten vielen ook niet lekker bij Hemur Enge. Een ruststand van 4-8 was er ook geen één om trots op te zijn, maar Hemur Enge had wel het gevoel de wedstrijd onder controle te hebben.

Nadat de prima leidende scheidsrechter de tweede helft in floot werd het verschil ook duidelijker. Lisanne Bode zetten Hemur Enge gelijk op een 4-10 voorsprong. Vanuit hier bouwden de Amerongers hun voorsprong lekker uit, naar een comfortable einduitslag van 7-17. Enig minpuntje was dat Erwin Reede gedwongen het veld moest verlaten, maar gelukkig leek de blessure na de wedstrijd mee te vallen.

Volgende week ontvangt Hemur Enge SIOS’61. De eerste wedstrijd eindigde in een dikke overwinning voor Hemur Enge, maar onderschatting ligt op de loer! Voorafgaand aan deze wedstrijd is de F1 van Hemur Enge team van de week.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *