Snel op weg naar het verplichte spelregelbewijs

Uit onderzoek blijkt dat kennis van de spelregels leidt tot een beter klimaat en beter gedrag op de sportvelden. Daarom voert het KNKV in dat spelende leden moeten beschikken over een spelregelbewijs, andere bonden gingen ons al voor. De invoering is gefaseerd. Per 1 september 2018 moeten senioren in het bezit zijn van een spelregelbewijs. Junioren en aspiranten volgen daarna.

Ben je reeds in het bezit van een diploma van de voormalige opleiding Basis B, dan heb je vrijstelling voor het spelregelbewijs. Natuurlijk dagen we jou en andere leden en geïnteresseerden wel uit om op Korfbalmasterz.nl je kennis te testen!

Iedereen kan vanaf nu oefenen op de website www.korfbalmasterz.nl. Op de site vind je spelregels en spelsituaties. De spelregel is de theoretische achtergrond, de spelsituatie is de vertaling naar de praktijk. In de spelsituaties zie je voorbeelden van situaties die betrekking hebben op die spelregel. Per spelsituatie zijn oefentoetsen te vinden. De oefentoetsen zijn vrij beschikbaar en mag iedereen maken zo vaak hij/zij wil. Het doorlopen van de oefentoetsen is niet noodzakelijk om het spelregelbewijs te halen.

Hemur Enge heeft als doelstelling dat voor het einde van het lopende seizoen alle leden van 14 jaar of ouder dit spelbewijs hebben gehaald. Inloggegevens kunnen aangevraagd worden door te mailen naar korfbalmasterz@hemurenge.nl.

Mocht je gewoon willen kijken hoe het met jou kennis staat kan je gratis oefenen op www.korfbalmasterz.nl

We zetten alles nog even op een rij:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *