SKV een maatje te groot voor Hemur Enge

Amerongen – Helaas bleek voor SKV uit Sleeuwijk een maatje te groot voor Hemur Enge. Vooraf had Hemur Enge op betere kans gehoopt, maar de 15-20 eindstand zegt genoeg.

Hemur Enge kwam nog goed uit te startblokken. Maar wist SKV niet te breken in het begin van de wedstrijd. De gelijke stand van 3-3 was voor SKV het startschot, terwijl Hemur Enge de controle in de wedstrijd verloor. Alsnog wist Hemur Enge wel aan te klampen en met een kleine achtersand werd de kleedkamer opgezocht: 6-8.

Na de rust liet Hemur Enge de wedstrijd definitief uit hun handen glippen. De tegenstander werden scherper in hun afronding en Hmeur Enge keek al snel tegen een achterstand van 7 punten aan.

Hemur Enge miste veel kansen en scherpte in de rebound, tel daarbij de persoonlijke fouten op en je eindigd met een nederlaag van 15-20.

Hoewel de eerste helft nog spannend was, was hier weinig van terug te zien in het tweede gedeelte van de wedstrijd. SKV was afgelopen zaterdag een maatje te groot voor Hemur Enge, maar bij de return zullen de Amerongers er alles aan doen om een betere partij op de mat te brengen.

Volgende week treft Hemur Enge de korfbalburen uit Doorn. Op het veld troffen beide ploegen elkaar ook al, toen was het Hemur Enge die de punten in eigen huis kon houden. Maar KCD zet wisselende resultaten neer en moet zeker niet worden onderschat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *