Ook online spelletjes voor de kleintjes!

De eerste online kangoeroetraining was een succes! Veel jonge korfballers deden thuis mee aan de spellen en oefeningen van meester Dolf en meester Mark. Aanstaande zaterdag kunnen alle kangoeroes om 10.00 uur meedoen aan een nieuwe online training. De trainingen zijn opgezet om de jongste jeugd toch met korfbal bezig te laten zijn in deze periode.

In de Kangoeroe Klup Online #2 gaan kangoeroes aan de slag met oefeningen met de bal en met mikken. Broers, zussen, vaders en moeders kunnen ook meedoen. De training komt om 10.00 uur online op het YouTube-kanaal van het Korfbalverbond, maar je kunt de training ook op een later moment bekijken. Dit is de tweede online training in een serie van drie.

Materialen
Voor de tweede training heb je een aantal materialen nodig. Het is handig om deze vooraf klaar te leggen. Je hebt nodig: drie ballen (twee kleine en één grote), knuffels (zo veel als je hebt), twee pittenzakjes (of zakjes met zout of suiker), een opgeblazen ballon, volle wc-rol, prullenmand, afwasteiltje, vuilniszak en bakken waar je in kunt mikken (zoals pannen, een wasmand of bloempot).

Via onderstaande afbeeldingen kom je bij de eerste en tweede online training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *