Nog geen punten voor Hemur Enge 1

Vorige week kende Hemur Enge 1 een slechte start tegen De Eemvogels, deze week moest dit recht gezet worden tegen Koveni 1. Vorige week verloor Hemur Enge de tegenstander al snel uit het oog, deze week kon de ploeg meer weerstand bieden.

Het was wel Koveni die al snel de score openden en gelijk met een voorsprong van 0-2 de vakwissel afdwong. Hemur Enge liet ditmaal echter niet het koppie hangen en wist bij te blijven met de score van de bezoekers. De stand werd gelijk getrokken en de ploeg van Dennis Vermeulen leek er geloof in te krijgen. Het spel was in ieder geval beter én nog belangrijker, er werd met elkaar geknokt voor elke bal.

Helaas kon dit niet voorkomen dat Koveni toch uit wist te lopen naar een ruststand van 4-7. Geen onoverkoombare achterstand, maar zoals de stand al doet vermoeden hadden de Amerongers moeite met scoren.

In de tweede helft zag Hemur Enge echter dat Koveni wel de korf wist te vinden, waar Hemur Enge zeer veel moeite had om tot scoren te komen. Hierdoor kon Koveni de eindstand bepalen op 6-15.

Nog geen competitie overwinning voor Hemur Enge 1, maar ditmaal zagen de supporters wel de vechtlust terug welke ze van Hemur Enge gewend zijn. Volgende week reist Hemur Enge 1 naar Vianen om daar de degens te kruizen met Viko 1.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *