Korfbalfitters winnen recreantentoernooi

Zaterdag 25 maart 2017 was het zover. De korfbalfitters van Hemur Enge mochten voor het eerst aan het prestigieuze recreantentoernooi, georganiseerd door CKV DVO/Accountor, deelnemen. De korfbalfitters waren tijdens de laatste training in de zaal goed voorbereid door gelegenheidstrainer Jan van Essen. Dit was nodig, omdat gerenommeerde teams, zoals PKC, KVS, DVO en Tweemaal Zes, acte de précense zouden geven. Daarnaast was er enige twijfel over de sterkte van het eigen team wat sinds de oprichting vorig jaar, nog geen officiële wedstrijd had gespeeld. Gekscherend werden de korfbalfitters dan ook ‘eerste jaars recreanten’ genoemd. De twijfel werd ook nog eens versterkt door plotseling blessureleed. Hierdoor was Hemur Enge genoodzaakt om een dame als heer te laten spelen. Misschien was dit wel het geheime wapen wat leidde tot het kampioenschap. Gedurende het hele toernooi liet Hemur Enge maar 1 punt liggen; een puntendeling tegen KVS. De overige wedstrijden werden door Hemur Enge gewonnen, waardoor ze zich als ongeslagen kampioen konden laten huldigen.

Onze dank gaat uit naar organisator DVO/Accountor, die een supergezellig toernooi heeft georganiseerd. De winst, maar vooral de gezelligheid onderling, smaakt naar meer. Daarom zal dit niet de laatste deelname aan een recreantentoernooi zijn geweest.

De korfbalfitters van Hemur Enge zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Lijkt het u wat om gezellig met elkaar sportief bezig te zijn, kom eens kijken en meedoen, tijdens de wekelijkse training op sportpark De Burgwal te Amerongen. Meer info.

(bijgaande foto is gemaakt door Gerrit Schets DVO/Accountor)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *