Kampioenen bij Hemur Enge

De korfballers van Hemur Enge hebben het veldseizoen goed afgesloten met 3 kampioenschappen. De allerjongste jeugd van de F1 heeft met slechts 1 verliespunt het kampioenschap binnengehaald in de 2e klasse. Een geweldige prestatie voor dit deels nieuwe team: de taart en bloemen waren dan ook dik verdiend!

Hemur Enge F1
De B1 van Hemur Enge had flinke tegenstand in de 3e klasse dit najaar, toch hebben ook zij met maar 1 verliespunt de titel weten te veroveren. Op de slotdag van de competitie wisten zij in een beladen wedstrijd met een gelijkspel tegen naaste concurrent SKF een gelijkspel uit het vuur te slepen, dit was genoeg om ook hen het kampioenschap te laten behalen.

Hemur Enge B1

Voor de selectie van Hemur Enge stond dit najaar in het teken van bouwen aan een nieuw team, onder leiding van de nieuwe trainer Paul Meering. In het team van vorig seizoen zijn een aantal aanpassingen gedaan: onder het credo de jeugd heeft de toekomst zijn een aantal jeugdspelers toegevoegd aan de selectie. Dat het investeren in de jeugd tot direct resultaat zou leiden, was meer dan vooraf verwacht kon worden. Het herfstkampioenschap voor dit team is dan ook een geweldig tussenresultaat en biedt perspectief voor de 2e seizoenshelft na de zaalcompetitie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *