Het bestuur blogt…week 24

Door een beslissingswedstrijd om het kampioenschap af te dwingen, heeft Hemur Enge 1 het seizoen met een warme, zonnige zaterdagmiddag op het terrein van Arena weten te verlengen.

Supporters uit Ede (Reehorst ’45) en Amerongen reisden af om hun teams aan te moedigen, en ook de nodige korfballiefhebbers uit de regio werden langs de lijn gesignaleerd. Zij kregen allemaal een niet zozeer mooie, maar wel een zeer spannende wedstrijd voorgeschoteld. Wellicht was Hemur Enge wat onder de indruk van het vuurwerk en de rook van het Bengaals vuur van de vele supporters uit Ede, na een korte onderbreking van de wedstrijd stond de ploeg in ieder geval al snel op een kleine achterstand. Gedurende de wedstrijd werd de achterstand een aantal keer verkleind, tot een minuut of 8 voor het einde van de wedstrijd de stand 8-9 in het voordeel van Reehorst ’45 op het scorebord stond. Een zinderende eindfase volgde, waarin Hemur Enge een aantal goede kansen wist af te dwingen, maar net niet nauwkeurig genoeg was in de afronding. Reehorst ’45 kon niet veel anders dan toekijken in de eindfase, en wist in de sporadische aanvallen die zij konden opzetten ook niet meer tot scoren te komen. Zo eindigde de wedstrijd in een nipt verlies voor Hemur Enge, dat prima partij heeft gegeven in deze spannende wedstrijd en entourage, en strijdend ten onder is gegaan.

Het team van vertrekkend trainer Paul Meering werd getroost met de mededeling dat de KNKV ten tijde van de wedstrijd wist te melden dat promotie naar de 3e klasse alsnog een feit is: voor de nieuwe trainer Dennis Vermeulen een mooie start van het nieuwe seizoen. Na afloop van de wedstrijd werd afscheid genomen van een groot deel van de selectie: door verhuizingen, studies en drukke werkzaamheden past korfballen bij Hemur Enge niet meer in het programma bij deze spelers. Het bestuur bedankt deze spelers voor de afgelopen jaren. In het bijzonder zijn Eline Spijker en Kim van Lienden door het bestuur bedankt voor hun inzet voor de vereniging, want naast het korfbal hebben zij heel veel activiteiten bedacht, opgezet en begeleid.

Met dit eindschot wenst het bestuur iedereen alvast een mooie zomervakantie toe, al wordt door de jeugd volgend weekend nog deelgenomen aan het toernooi in Kesteren. Iedereen daar heel veel plezier en succes, we treffen elkaar in augustus weer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *