Het bestuur blogt…week 23

Na een lang en enerverend seizoen was de afsluitende zaterdag op 30 mei een traditioneel feest. De dag stond in het teken van een waardig afscheid van clubicoon Hannie van Lienden als speelster, de schotcompetitie, het ouder-kindtoernooi en een BBQ. In het bijzijn van een groot aantal oud-spelers, -trainers en -supporters heeft Hannie haar laatste minuten binnen de lijnen gespeeld, met als bekroning een doelpunt in de laatste seconden van de wedstrijd. Het bestuur bedankt Hannie voor de ontelbare wedstrijden die ze heeft gespeeld voor de club, en hoopt dat ze nog jaren bij Hemur Enge betrokken en actief blijft. Hemur Enge 3 heeft met een winstpartij niet alleen afscheid genomen van Hannie, ook Wilma en Richard Ruitenberg speelden hun laatste wedstrijd. Beiden zien we volgend jaar wederom als trainer/coach teurg.

Het ouder-kindtoernooi is dit jaar voor het eerst in mono-korfbal gespeeld, dat wil zeggen met viertallen. Even wennen voor sommigen, conditioneel vraagt het spelen met twee functies in één vak ook iets meer natuurlijk…in het zonnetje werd dit toernooi met veel plezier afgewerkt.

Het feest van de zaterdag werd compleet gemaakt door de winst van Hemur Enge 1 op OJC, waarmee een beslissingswedstrijd om het kampioenschap is afgedwongen. Voor een aantal spelers van de selectie betekent dat zij zaterdag weliswaar de laatste wedstrijd op het eigen veld hebben gespeeld, maar dat hun èchte afscheidswedstrijd volgende week zal zijn. Dan treden zij aan tegen Reehorst ’45, dat overigens ook langs de lijn te vinden waren zaterdag om de concurrent voor het kampioenschap te bekijken. Trainer Paul Meering ontving alvast een bos bloemen van het bestuur als dank voor zijn inzet afgelopen seizoen, al gaat ook hij volgende week nog een keer de hoofdmacht aansturen.

Na alle emoties van de dag heeft een groot aantal enthousiastelingen zich toch nog opnieuw kunnen opladen voor de schotcompetitie: zowel jeugd als senioren hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk te scoren in 8 minuten tijd. Na 3 speelronden en 2 ronden kruisfinales en een finale waren alle winnaars bekend en konden ook zij van de BBQ gaan genieten.

Elders op de site zijn de foto’s van deze prachtige zaterdag te vinden, en hou de site ook in de gaten voor de tijd en locatie van de beslissingswedstrijd van ons vlaggenschip!

Foto’s Hemur Enge 1 – OJC ’98 1

Foto’s Ouder-kind-toernooi

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *