Het bestuur blogt…week 21

Zaterdag 16 mei gaat de boeken in als een succesvolle dag voor Hemur Enge: maar liefst 3 teams vierden een kampioenschap, twee teams houden door winst kans op het kampioenschap. Terwijl de regen gestaag over het veld neerdaalde speelde de F2 om 9 uur haar wedstrijd tegen RDZ, dat bij winst ook nog kampioen kon worden. Eerstejaars coach Gert wist zijn team goed naar de overwinning te leiden, en de eerste bloemen en taart van de dag konden uitgereikt worden. Ondanks de regen bleef het publiek niet weg langs de lijn, zodat ook de kampioenswedstrijden van de B1 en A1 ‘s middags op de nodige belangstelling konden rekenen. Beide teams wisten redelijk eenvoudig de winst te pakken, en wederom was het tijd voor bloemen en taart!

Ondertussen speelde het vlaggeschip in Zelhem een cruciale uitwedstrijd: bij winst zouden de kansen op een kampioenschap nog open liggen. En winst werd het! Op 30 mei volgt thuis op de Burgwal de spannende ontknoping van de competitie, als om 16 uur tegen de naaste concurrent de laatste wedstrijd gespeeld wordt…

Komende maandag vergadert het bestuur om het lopende seizoen goed af te ronden, en voor volgend seizoen de laatste puntje op de bekende “i” te zetten. Donderdag spelen de B1 en Hemur Enge 3 een inhaalwedstrijd, zaterdag de E1: de andere teams hebben een weekje vrij i.v.m. Pinksteren. Daarna zijn we al bijna toe aan de laatste zaterdag van het seizoen met naast de ontknoping voor Hemur Enge 1, de jaarlijkse schotcompetitie, BBQ en het ouder-kind toernooi: geef je snel op via de site!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree