Het bestuur blogt…week 20

Donderdag 7 mei heeft de nieuwe hoofdtrainer van Hemur Enge, Dennis Vermeulen, zijn handtekening gezet onder het contract voor komend seizoen. Dennis begint vol enthousiasme aan zijn nieuwe uitdaging, en heeft volop meegedacht bij de plannen voor volgend seizoen. Daarmee is de voorbereiding voor het seizoen 2015-2016 nog niet gereed: de teamindeling wordt de komende week definitief afgerond en aan de bond doorgegeven. Daarvoor moet de ledenadministratie volledig bijgewerkt zijn, nog even doorwerken dus voor het bestuur.

Neemt niet weg dat het seizoen zijn einde nadert, met detraditionele schotcompetitie, ouder-kindtoernooi en BBQ als afsluiter op 30 mei. Kijk elders op de site om je daarvoor op te geven als je dat nog niet
gedaan hebt! Korfballen doen we in de tussentijd ook nog, al is het met alle schoolvakanties een behoorlijke puzzel om wedstrijden te kunnen spelen, dan wel te verzetten naar een datum dat iedereen (inclusief tegenstander) wel kan. Afgelopen zaterdag heeft Hemur Enge 1 de kansen op een kampioenschap door winst op SGV open weten te houden: met nog een wedstrijd tegen naaste concurrent OJC ’98 en SEV heeft de ploeg het nog volledig in eigen hand.

Kampioenskansen liggen er ook nog voor de A1, B1, C2 en F2. Wellicht pakken een aantal teams zaterdag 16 mei de titel op eigen veld in Amerongen al!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *