Het bestuur blogt…week 18

Het bestuur heeft de afgelopen week vergaderd over onder andere het komend seizoen, het scheidsrechtersplan en de jaarplanning. Ook de jaarlijkse afsluiting van het seizoen (op 30 mei as) is besproken. Over het scheidsrechtersplan is te melden dat de KNKV vanaf het komend seizoen breed inzet op het opleiden van scheidsrechters, waar we heel goed op kunnen aansluiten. De komende weken worden de teamindelingen voor het nieuwe seizoen gemaakt, zodat voor de zomerstop alles in rij en gelid staat om aan een mooi nieuw seizoen te beginnen.

Ondertussen wordt in het lopende seizoen nog volop gespeeld natuurlijk. Verdeeld over de Burgwal en sportvelden elders in het land werkten de teams van Hemur Enge hun wedstrijden af. Alle senioren reisden af naar Nijmegen, om tegen respectievelijk Keizer Karel (2e) en SKUNK (1e en 3e) te spelen. Een verlies, gelijkspel en winst was het resultaat. De jeugd speelde ook een aantal wedstrijden tegen dezelfde tegenstander (F1+F2 tegen SGV, E1+A1 tegen Synergo en D1+C2 tegen SKF). Ook hier werden wisselende resultaten behaald, goed om te zien dat een aantal teams nog kans maakt op een kampioenschap of tenminste een hoge eindklassering als aflsuting van het seizoen 2014/2015.

De meivakantie staat voor de deur, dit neemt niet weg dat de C1 en het 2e een inhaalwedstrijd spelen op donderdag 30 april op de Burgwal, en het 3e op vrijdag 1 mei in Barneveld. Ook gaat de jeugd bowlen bij Ginkelduin op vrijdag 1 mei: aanmelden kan nog via de site! Op 9 mei pakken we de draad van het reguliere wedstrijdprogramma weer op, he tbestuur wenst iedereen die er even tussenuit gaat (of gewoon van vrije dag geniet) een fijne vakantie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree