Het bestuur blogt…week 17

Op zonovergoten korfbalvelden, met daarbij een straf windje, werden zaterdag verspreid over de regio de wedstrijden van Hemur Enge gespeeld. Met uitzondering van de senioren 1 en 2 en de E1, deze hadden een wedstrijddag vrijaf. Het 3e seniorenteam speelde de eerste wedstrijd sinds de zaalcompetitie, met een aantal speelsters terugkomend van een blessure en 3 invallende heren was het zoeken naar elkaar. Tegen een goede, slim spelende tegenstander was dit team niet opgewassen helaas. De jeugd boekte wisselende resultaten, waarbij opnieuw winst voor de dit jaar gestartte F2 het vermelden meer dan waard is. Voorzitter Ron floot een wedstrijd in Amersfoort (MIA 5 – Wageningen 8), volgende week zaterdag reist hij af naar Utrecht om Synergo 6 – Tiel 3 te fluiten.

Het bestuur heeft dinsdagavond een reguliere vergadering gepland staan, onderwerpen van gesprek zullen zijn de jaarplanning en komende activiteiten, een vooruitblik op het nieuwe seizoen en veranderende regels en uitgangspunten van de KNKV die van invloed zijn op onze vereniging (denk dan aan het opleiden van scheidsrechters bijvoorbeeld).
Zaterdagochtend spelen 5 jeugdteams thuis op de Burgwal hun wedstrijden, de overige jeugdteams spelen uit. De senioren reizen ‘s middags allemaal af naar Nijmegen voor wedstrijden tegen respectievelijk SKUNK en Keizer Karel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree