We mogen weer!

Zaterdag gaat dan eindelijk weer het zaalseizoen van start, dit hebben we helaas vorig jaar niet mee kunnen maken. Helaas zal ook dit seizoen de start anders verlopen dan normaal. Maar de competitie gaat wel van start, hetzij met beperkingen.

Zo zijn wij verplicht om te vragen om het corona toegangsbewijs bij spelers ouder dan 17 jaar. En zien we de komende weken geen publiek op de tribune en dit is natuurlijk erg jammer. Ook vinden het jammer dat wij als vereniging weer veel moeten inzetten op handhaving van deze maatregelen, zo hebben we nu twee zaalwachten in moeten zetten om te controleren op dit CTB.

Wij hopen dat we kunnen rekenen op jullie medewerking, we moeten dit echt samen doen. Daarbij hoort natuurlijk ook dat je niet met corona-gerelateerde klachten naar de training komt en dat je houdt aan de basismaatregelen.

Er spelen ook nog hele andere zaken bij onze vereniging. Zo zijn we volop in gesprek met de gemeente over ons nieuwe veld én prikkelen rondom de sporthal. Gelukkig treden we nu gezamenlijk op met DVSA binnen osv Amerongen. Allemaal ontzettend leuke zaken om mee bezig te zijn en wij zien hierbij mooie kansen voor ons mooie cluppie.

Binnenkort presenteren we onze nieuwe organisatiestructuur. We merken namelijk dat we een duidelijk scheiding is in de werkzaamheden, hetgeen we ook duidelijk willen hebben in de structuur. Uiteraard hebben we hier handjes voor nodig. Hier komen we snel op terug.

Nog even de belangrijkste punten op een rij:

  • Alle spelers van 18 jaar en ouder moeten een Corona Test Bewijs (papier of via de app) tonen om binnen te komen. Daarbij wordt ook een identiteitsbewijs gevraagd.
  • Trainers, coaches en chauffeurs van jeugdteams zijn feitelijk van controle vrijgesteld; Op een aantal plekken wordt hier geen onderscheid gemaakt en wordt er toch om een CTB gevraagd. We vragen je hieraan gewoon mee te werken. Ook deze verenigingen worstelen met deze maatregel en hier en daar zullen foutjes worden gemaakt. Houd altijd in je achterhoofd dat (bijna) overal vrijwilligers met deze maatregel aan de slag moeten gaan.
  • Het KNKV adviseert om met zo min mogelijk auto’s naar een uitwedstrijd te gaan (twee bij een viertal, drie bij een achttal). Probeer dat te respecteren.

Wij wensen jullie een fijne aftrap van het zaalseizoen en hopen dat we elkaar weer snel mogelijk ontmoeten in de sporthal.

Namens het bestuur

Jeroen Bode