Teamindeling 21-22

Hierbij ontvang je de indeling van de teams waarmee we volgend seizoen de competitie in willen gaan. Het afgelopen seizoen was bijzonder, door Corona is er bijna geen competitie gespeeld en zelfs een periode niet getraind. Gelukkig is er nu weer meer mogelijk en wordt er volop getraind op de Burgwal en is er regelmatig op zaterdag een activiteit waar veel spelers aan deelnemen. We gaan er vanuit dat na de zomer de competitie weer wordt hervat, we kijken er echt naar uit.

Daarnaast zijn we ontzettend blij, dat ondanks het bijzondere jaar dat bijna achter ons ligt, de meeste spelers ook volgend jaar blijven korfballen. We kunnen volgend jaar 4 jeugdteams de wei insturen!

Wanneer je bij het zien van de indeling denkt: ‘waarom is deze keuze gemaakt’, ‘ik zit niet in het team dat ik in gedachten had’ of ‘eigenlijk wil ik in een ander team’, dan hopen we dat je weet dat er echt heel goed naar gekeken is door de JTC. Vanzelfsprekend ben je met uw vragen, twijfels, adviezen en opgave voor het trainen en coachen van een team van harte welkom bij de JTC. Je kunt hen bereiken via jtc@hemurenge.nl.

Met sportieve groet,

De Jeugd-TC van Hemur Enge
Diane Putman
Lisanne Bode
René Cornelisse