Programma 25 mei

Komende zaterdag staan er weer mooie korfbalwedstrijden op het programma, met de teams van Hemur Enge die nog volop in strijd zijn voor de titel zal het vast en zeker een spannende dag worden.

De dag trapt af met een vroege ochtendwedstrijd tussen MIA C3 en Hemur Enge C1, gevolgd door een krachtmeting tussen Tiel ’72 E2 en Hemur Enge E1. De E1 is nog vol in strijd voor het kampioenschap, dus ook zaterdag moeten de E’tjes alles geven.

Na de ochtendduels nemen Animo A2 en Hemur Enge A1 het tegen elkaar op, gevolgd door Dalto B3 versus Hemur Enge B1. De wedstrijden beloven een waar spektakel te worden met de teams die strijden om de overwinning. Rond de lunch is er een krachtmeting tussen Kesteren D1 en Hemur Enge D1.

Om 15.30 uur is een mooie wedstrijd tussen ons eerste en de studenten uit Nijmegen. De thuiswedstrijd was een ontzettend leuke wedstrijd, hoewel het Skunk was die met de winst naar huis ging. Ditmaal zal Hemur Enge wederom gebrand zijn op een overwinning, maar de jonge tegenstander is een sterke ploeg.

Mis deze spannende dag vol korfbalactie niet en kom zaterdag langs om de teams van Hemur Enge te zien schitteren in de vurige strijd!

Veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.