Inschrijving kantinediensten

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u inmiddels weet, hebben de Barcommissie en het bestuur van Hemur Enge noodgedwongen moeten besluiten om de bardiensten en zaalwachtdiensten te verplichten voor alle ouders/verzorgers van de jeugdteams. Helaas hebben wij moeten concluderen dat de bereidwilligheid van de ouders steeds verder terugloopt en dat de vrijwilligerstaken binnen Hemur Enge steeds meer op de schouders kwam van een klein aantal mensen. Pogingen van de Barcommissie om meer vrijwilligers te werven, liepen op niks uit.

Daarom zal Hemur Enge vanaf seizoen 2013-2014 de bardiensten en zaalwachtdiensten verplicht stellen. Om u een een beeld te geven hadden wij tijdens het najaarsveldseizoen zo’n 26 mensen nodig voor de kantinediensten en met onze huidige ledenaantal betekent dat dat u zo’n 1 á 2 keer per schooljaar een dienst zal moeten draaien.

Om u tegemoet te komen krijgt u twee maal in de week voorafgaand aan uw dienst een herinnerings-e-mail. Daarnaast kunt u via onderstaande gegevens zelf uw kantinedienst indelen. U kunt dus zelf kiezen welk moment u achter de bar/zaalwacht zou willen staan, dit kunt u per seizoen indelen. U kunt uzelf indelen tot 25 maart 2015. Daarna deelt de kantinecommissie de overgebleven ouders in, waarna ouders alleen nog onderling kunnen ruilen.

Zo kunt u zichzelf indelen

  1. Ga naar http://www.hemurenge.nl
  2. Log in met uw eigen gegevens
  3. Via MIJN HEMUR ENGE naar Bardiensten
  4. Hier kunt u kiezen voor INSCHRIJVEN
  5. Klik op uw gewenste tijdstip
  6. Voor vragen kunt u terecht bij de kantinecommissie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *