Het bestuur blogt…week 14

Met af en toe een spatje regen is de eerste wedstrijddag van het veldseizoen afgelopen zaterdag gespeeld door vrijwel alle teams. Het gloednieuwe F2-team wist gelijk de winst te pakken op het grasveld (waar de familie Mol tijdig plaats heeft gemaakt voor de korfballertjes) en ook de andere jeugdteams hebben veelal mooie resultaten behaald. Door het nog wat frisse weer was de behoefte aan koffie en thee groot: de kantinediensten beleefden wat dat betreft dan ook hoogtijden. Halverwege de ochtend is een nieuwe sponsor van Hemur Enge welkom geheten: Aart den Besten Klus- en onderhoudsbedrijf. Aart is in het najaar al aan de slag geweest voor ons: hij heeft de kozijnen en deuren van De Fluit geschilderd. Zijn reclamebord is vanaf nu langs het hoofdveld te bewonderen.
Het bestuur is verguld met deze samenwerking en ziet het als een opmaat naar méér: op korte termijn wordt een actie gestart om nieuwe sponsoren te binden aan onze vereniging.
Terug naar waar het om gaat: het kofbal. Afgelopen donderdag speelde de selectie een oefenwedstrijd tegen Fiducia waarin bij vlagen het team van voor de zaalcompetitie terug te zien was. Tegelijkertijd was het nog zoeken naar elkaar, hetgeen ook in de wedstrijd in Rhenen tegen Arena zichtbaar was. Een gelijkspel werd evengoed afgedwongen, waarmee met het kerfstkampioenschap in gedachten een positieve lijn is ingezet. Het tweede wist te winnen van Arena, zodat in totaal 3 winstpunten voor de senioren naar Amerongen mee terug gingen. Een mooie start!
Volgende week waaieren onze jeugdteams uit over de regio en spelen het eerste en tweede om respectievelijk 16.00 en 14.15 uur thuis op de Burgwal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *