Woudenberg D2 – Hemur Enge D1

Zaterdag hebben wij de wedstrijd tegen Woudenberg D2 gespeeld. Omdat we op de eerste plek staan en Woudenberg op de laatste, moesten we winnen. Tim heeft beloofd dat we een taart krijgen wanneer we er 20 of meer scoren. Eerst zouden we gaan voor de overwinning, wanneer deze zo goed als zeker binnen was zouden we proberen om deze score te halen. In de rust stonden we met 9-0 voor. 12,5 minuut later met 13-0. Dus dat werd nog een klus om de laatste 12,5 minuut 7 doelpunten te scoren. Rosa en Jochem maakte de meest prachtige doelpunten, dus was het met z’n allen juichen toen de 20 werd behaald. De tegenstander snapte niets van dat gejuich bij het 20e doelpunt, maar wij wisten wel beter! Tim trok zijn capuchon over zijn hoofd en de kinderen waren allemaal mega blij! Gisteren hield Tim zich aan zijn belofte en heeft iedereen taart gegeten bij de Proloog na de training. Het drinken werd verzorgd door Hella. Super gezellig!

We hebben ook allemaal nieuwe shirts met ons naam achterop. Die nemen we zaterdag weer mee, want dan moeten we tegen Zetten (ook gele shirts) spelen. We gaan ons best doen om ook deze punten mee naar Amerongen te nemen.