Telstar D2 – Hemur Enge D1

Afgelopen zaterdag gingen we met ons nieuwe D1 team naar Hoevelaken. Omdat we met 12 spelers en 2 coaches zijn, rijden er elke week 4 auto’s mee. We hebben dus altijd veel publiek.

Omdat we een team zijn met spelers uit de vorige D1, de E1 en twee nieuwe speelsters, moeten we aan elkaar wennen. Dit was in het spel niet te zien, iedereen streed voor elke meter en voor elkaar. Cloe zette ons team met een mooi schot snel op 0-1 voorsprong. De tegenstander had lange speelsters in hun midden, daar moesten we even aan wennen. In de rust stonden we 2-5 achter. Kijan had een mooie doorloopbal gescoord. We hadden echt veel kansen, maar lieten ze helaas onbenut. Bent scoorde een hele mooie doorloopbal en een gaaf afstandschot, waarbij hij zelfs applaus van de tegenstanders kreeg. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 4-7.

Iedereen had een positief gevoel en had lekker gespeeld en gestreden tot de laatste minuut. Op naar de volgende wedstrijd as zaterdag thuis in Amerongen.