Synergo D2 – Hemur-Enge D1

Vanmorgen vertrokken we om 08:00 uur in alle vroegte naar Utrecht om tegen Synergo te spelen. Cloe, Maud en Claire waren er helaas door diverse redenen niet bij. Het was best fris, maar gelukkig kwam de zon en was het heerlijk om te spelen. We begonnen erg goed, Celine scoorde 4x, Kijan 3x en Rosanne 1x in de eerste helft. We stonden 8-1 voor in de rust.

In de tweede helft hebben we afgesproken om iedereen proberen te laten scoren. Dat lukte deels, Konstantina maakte er 2 en Hidde 1 en ook Celine scoorde weer. Iedereen heeft kansen gehad. Wat leuk is om te zien, dat iedereen er voor elkaar staat, de korfpositie goed wordt ingenomen en dat Eline het fantastisch doet! Dit was pas haar 2de korfbalwedstrijd. Norah heeft veel ballen aangegeven, wat ervoor zorgt dat de andere kunnen scoren. Ook Lotte is veel in de steunende positie geweest. Bent had ook veel kansen, volgende keer gaan ze er vast in. De uitslag was 1-12.

Aankomende week gaan veel kinderen op schoolkamp. De jongere kinderen worden woensdag om 17:30 uur door Sjoerd getraind op het DVSA veld. We hopen dat iedereen volgende week weer fit is om te spelen. Dan spelen we tegen de koploper. De eerste wedstrijd hebben wij verloren. Achteraf ontvingen wij bericht van de bond dat het team van de tegenstander te oud was. We willen deze wedstrijd niet overspelen (wat een optie was) We willen zaterdag laten zien dat we ook de koploper kunnen verslaan.