Spannende wedstrijd voor de D1

Vandaag speelden we de belangrijke uitwedstrijd tegen ODIK. We moesten winnen om dan op 30 maart de kampioenswedstrijd te kunnen spelen.
Meester Marco (die bij ODIK speelt) zou de wedstrijd fluiten. Dat deed hij heel goed. Wij hadden veel kansen in de eerste helft. Ik denk dat we minimaal 10 doorloopballen gemist hebben. De spanning zat er duidelijk in. Bij rust stonden we “maar” met 3-0 voor.

In de rust hebben we tegen elkaar gezegd: we gaan vrijuit spelen. Geen spanning meer, die ballen er gewoon in gooien. Rick paste de geleerde truckjes van Tim goed toe in de wedstrijd, echt leuk om te zien. En Rosa is zo’n koele kikker, maakt haar strafworp gewoon af. De meiden hebben vandaag voor de score gezorgd (Ilse en Rosa allebei 5, denk ik en Meike heeft ook gescoord) De jongens stonden perfect voor de aangeef en vang. Super teamprestatie.

Zaterdag 30 maart spelen we onze kampioenswedstrijd. We lopen dan ’s middags op met het eerste team. Hier hebben we heel veel zin in! We hopen dat jullie ons dan allemaal komen aanmoedigen. De feestcommissie is al in het leven geroepen, dus met de aankleding van de sporthal en de aanmoedigingen moet het goed komen!

Tot de 30ste!

Groetjes van de D1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.