Hemur Enge wint winderig duel

Op een winderige zaterdagmiddag begaf Hemur Enge zich naar de velden van Tiel’72 in Tiel voor een uitdagend duel tegen het vijfde team van de thuisploeg. Met de eerste helft als lichtpunt en de tweede helft als minder sterke periode.

Het was Hemur Enge dat als eerste op het scorebord kwam, met een knap doelpunt van Lisanne, die een perfect geplaatste doorloopbal afleverde. Tiel’72 liet echter niet lang op zich wachten en trok gelijk met een tegendoelpunt. Maar Hemur Enge liet zich niet uit het veld slaan en kwam terug met een prachtige omdraaibal van Diane, gevolgd door een strafworp benut door Jacqueline. Met doelpunten van Lisanne, Erwin en Rob leek Hemur Enge ongrijpbaar voor de thuisploeg, met een geruststellende voorsprong van 1-7 bij rust.

Na de pauze veranderde echter het tij. Tiel’72 kwam terug met twee snelle doelpunten, maar Hemur Enge hield stand met scores van Erwin, Philip en Rob. Toch bleek de tweede helft een uitdaging, waarbij Hemur Enge hun voorsprong enigszins leek te verspelen. Ondanks doelpunten van Philip en benutte strafworp van Erwin, wist Tiel’72 zich redelijk terug te knokken in de wedstrijd. Gelukkig wist Hemur Enge het hoofd koel te houden en de wedstrijd met een stand van 10-13 af te sluiten.

Voor Hemur Enge start nu de meivakantie, pas weer op zaterdag 11 mei is de ploeg weer tussen de lijnen te vinden.

Doelpunten: Erwin (3), Philip (3), Diane (2), Lisanne (2), Rob (2), Jacqueline (1).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.