Hemur Enge MW1 wint in Maartensdijk

De door Opslagman.nl gesponsorde midweekse korfballers uit Amerongen kruiste afgelopen woensdagavond de degens met het tweede Midweekteam van Tweemaal Zes uit Maartensdijk. Deze week werd Hemur Enge MW1 verblijd met de rentree van Judith, hetgeen direct goed uitpakten.

Wederom een pittige potje voor de Amerongers, waar de heren van de tegenstanders minimaal een kop uitstaken boven de heren in het geel. Geen probleem natuurlijk, maar toch hadden de Amerongers hier behoorlijk last van. De wedstrijd ging vrij gelijk op en werd op een zeer plezierige manier geleid door een scheidsrechter van de thuisploeg. Een ruststand van 6-6 gaf ook een goed beeld van de wedstrijd. Hoewel Hemur Enge nog veel kansen onbenut liet.

Na de thee was dit beeld echter niet anders, Hemur Enge had nog veel kansen nodig om te scoren te komen. Maar door het verhogen van de doelpogingen en een sterk verdedigingsvak wisten de Amerongers toch uit te lopen tot 8-13 met nog 10 seconden op de klok. Hierna viel het laatste doelpunt van de wedstrijd samen met het laatste fluitsignaal, hetgeen de eindstand op 9-13 zetten,

Na de wedstrijd was de conclusie dat de midweekse competitie de Amerongers wel bevalt; leuke en sportieve tegenstanders plus een behoorlijk niveau: ingrediënten voor een  seizoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *