Hemur Enge F1 – SGV F1

We speelden zaterdag 20 september tegen SGV F1. Vorige week hebben we hier gelijk tegen gespeeld, dus we gingen vandaag voor de winst! Anne-Sophie was er gelukkig weer bij, na een vervelende blessure! Nadat we de bal uit mochten nemen, kwam deze direct bij Julia terecht die direct scoorde! 1-0. Lekker begin! Hierna begonnen we slap aan de wedstrijd. SGV kwam met 3 doelpunten voor en wij mochten een super-speler inzetten. Bij de rust stonden we met 5-2 achter! In de tweede helft werden we een beetje wakker er begonnen we met scoren! Anne-Sophie mocht de tweede helft beginnen als super-speler. Dit ging perfect! De ballen vlogen er via Julia, 4, Joppe 3 en Jochem 1 in. Ilse zag perfect wie er vrij stond en zo haalden we de tegenstander in en wonnen met 8-7! Super blij zijn we hiermee. Met veel goede moed op naar volgende week!